Vanligvis vil CTRL + + tastene kunne brukes for å øke størrelsen, og CTRL + - for å redusere den.
Har du hjul på musen, kan du bruke CTRL sammen med hjulet for å justere størrelsen. På Mac kan du bruke CMD + + og CMD + -.
Dette kurset har ingen fremtidige kursdato(er) oppført. Bruk skjemaet for å kontakte kursholderen for mer informasjon.
Temakveld:
Våre temakvelder passer for deg som ønsker en innføring i indisk matlaging, bruk av krydder, lære mer om spesielle retter eller rett og slett bare ha en hyggelig kveld der god mat står i sentrum.
En temakveld inneholder:
Temakvelden varer i 3½ timer og åpne temakvelder har forskjellige menyer. Er dere en gruppe på min 6 personer, kan dere booke en egen temakveld.
Vi kan også skreddersy en kveld med valgte retter og/eller et spesielt tema etter dine ønsker. Temakvelden kan gjennomføres i våre kurslokaler i Helgesensgate 73B, 0563 Oslo. Eksempler på temakvelder kan være indisk aften/ tandoori-retter, vegetarmat, glutenfri matlaging etc.
SØR-INDISK
Og den som skal lære deg kunsten er den indiske mateksperten Niru Kumra. Hun gir deg en innføring i kveldens oppskrifter og ingredienser, og du lærer om de spennende krydderne som hører til det spennende sør-indiske kjøkkenet. Videre er du selv med og lager de utsøkte rettene du har lært om.
Gjennom dette kurset vil du lage lekre retter basert på fisk og sjømat. Rettene fra det sør-indiske kjøkken er smakfullt krydret og her benyttes det gjerne kokosmelk. Ris er en naturlig ingrediens og benyttes til alle måltider. Naanbrødet hører ikke hjemme i det sør-indiske kjøkken, her får du smake pori, et nydelig festbrød, og raita selvfølgelig.
Helgesensgt. 73 B, 0563 Oslo (kart)
Ingen
Temakvelden varer i 3½ timer
Alle som vil ha det moro og lære noe som gir livslang glede
Se flere kurs fra Masalamagic (2)